Ask us - button
Request for quote

Service en support

Klantspecifieke producten vragen om klantspecifieke service en support. Wanneer u vragen heeft over een instrument of applicatie kunt u ons op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch            : 0318 551280
E-mail                    : verkoop@bronkhorst.nl

Onze binnendienstmedewerkers of uw regiomanager staan tot uw beschikking voor het beantwoorden van uw vragen. Om uw vragen goed te kunnen behandelen is het raadzaam serienummers en modelcodes te noteren. Hiermee kunnen wij alle specificaties van het betreffende instrument inclusief de servicegeschiedenis achterhalen. In het algemeen is het goed mogelijk uw instrument of applicatie gerichte vragen telefonisch te beantwoorden. Indien dit telefonisch niet lukt dan kan er een afspraak gemaakt worden met uw regiomanager of onze service afdeling. Hiervoor hebben wij een eenvoudige procedure opgezet.

  • per instrument dient een zo volledig mogelijk en ondertekend contaminatie rapport meegestuurd te worden. LET OP! Zonder rapport kunnen instrumenten om veiligheidsredenen niet in behandeling worden genomen.
  • een duidelijke klachtomschrijving kan ervoor zorgen dat er geen onnodige handelingen verricht zullen worden.  
  • u ontvangt in alle gevallen een gedetailleerde omschrijving van de uitgevoerde handelingen en bijbehorende kosten.
  • indien instrument(en) ongerepareerd geretourneerd worden dan worden er administratie/behandelings/retourkosten berekend per instrument. (type afhankelijk) Wanneer er een vervangend instrument wordt besteld dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het nieuwe instrument.
  • de instrumenten dienen deugdelijk en schoon verpakt te worden.
  • het ingevulde contaminatierapport dient samen met een pak/opdrachtbon aan de buitenzijde van de verpakking aangebracht te worden.
  • de zending dient u te versturen naar onderstaand adres:

Aanleveradres
Bronkhorst High-Tech B.V.
T.a.v. service afdeling
Nijverheidsstraat 1a

7261 AK  RUURLO

Voor een opgave van de actuele of verwachte doorlooptijd of bij bijzondere gevallen kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor,

Correspondentieadres       
Bronkhorst Nederland B.V.    
Telefoon : 0318 551280
E-mail :

verkoop@bronkhorst.nl

 

Download hier uw decontaminatie verklaring.