Ask us - button
Request for quote

Instrumentatie Expeditie WoTS 2016 | 4 t/m 7 oktober

Bronkhorst is in het najaar vertegenwoordigd op de World of Technology & Science beurs. Van 4 tot 7 oktober kunt u tijdens de 'Instrumentatie Expeditie' in de Jaarbeurs in Utrecht kennis maken met instrumentatie voor flow, druk, temperatuur, niveau en analyse. Aan de hand van tal van demonstraties beleeft u alle mogelijkheden en innovaties op het gebied van instrumentatie. 

Op onze stand kunt u o.a. kennis maken met de EL-FLOW Prestige. Dit is de volgende generatie van Bronkhorst® Mass Flow Meters / Controllers voor gas. In bijna alle componenten zijn verbeteringen en innovaties verwerkt. Met deze nieuwe serie introduceert Bronkhorst o.a. de 'Differential Temperature Balancing' technologie, met een hoge nauwkeurigheid en een uitstekende lange termijn stabiliteit als resultaat. Er zijn nieuwe, energiezuinige microprocessors met innovatieve multistage regellussen toegepast om verbeterd dynamisch gedrag te bereiken. De nieuwe metalen behuizing heeft een robuust en compact design. De instrumenten zijn 'Form, Fit, Function' met voorgaande producten.

De EL-FLOW Prestige is de nieuwe standaard in veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid, heeft een on-board gas conversie model, diverse veldbus opties en aanpasbare I / O-functies. De regelprestaties van de EL-FLOW Prestige  Mass Flow Controllers zijn in de fabriek ingesteld om zonder overshoot snel te kunnen reageren op setpoint veranderingen. Hierdoor zijn de regelaars zeer goed bestand tegen mechanische schokken en drukschommelingen die kunnen worden veroorzaakt door andere apparaten die gas verbruiken uit dezelfde bron. Optioneel kan de MFC afhankelijk van de eisen van het proces van de gebruiker worden afgeregeld voor extreem snelle (tot 500 milliseconden) of extra stabiele regeling. Het dynamische gedrag kan indien gewenst met behulp van FlowTune™  lokaal tot in de finesses worden getuned. Naast regelsnelheid en respons is het mogelijk met  onze gratis software tool FlowPlot™ gebruik te maken van de diagnose, alarm en counter functionaliteit.

U vindt Bronkhorst tijdens de Instrumentatie Expeditie op de WoTS 2016 op stand 8C060. Daar kunt u zelf kennis maken met onze state of the art EL-FLOW Prestige.

Gratis aanmelden 

Bij het registreren kunt u zich aanmelden voor de Instrumentatie Expeditie.