Ask us - button
Request for quote

Bronkhorst High-Tech, opgericht in 1981, is tegenwoordig Europees marktleider op het gebied van thermische massaflowmeters en -regelaars. De instrumenten worden toegepast in chemische, pharmaceutische en halfgeleider- (chips-) industrie, automobielindustrie, medische technologie, etc.. Het brede productenpakket van gas- en vloeistofmeters en -regelaars wordt gebruikt voor het meten of doseren van slechts een paar microliter tot meer dan 10.000 m3 per uur. Bronkhorst Coriolis Mass Flow Meters en Regelaars zijn geschikt voor het meten en regelen van (zeer) kleine vloeistof- en gasdoorstroming voor diverse toepassingen in laboratoria en industrie (chemie, food & pharma, semicondustor, etc.). In combinatie met puls-vrije pompje kunnen compacte doseersystemen worden aangeboden, bijv. als alternatief voor volumetrische vul- en doseermethodes.

Mass Flow ONLINE B.V. levert hoge kwaliteits mass flow en volume-flow meters en regelaars, die geen klantspecifiek advies nodig hebben. Alle relevante informatie kan online worden gevonden in de webshop. Bestel vandaag en de order wordt binnen twee werkdagen geleverd. Het online selecteren en bestellen spaart tijd en kosten.
Bronkhorst is al vele jaren lid van de SEMI Organisation. SEMI is de wereldwijde organisatie voor de halfgeleiderindustrie (semiconductor industry). SEMI-leden kunnen gebruik maken van specifieke producten en dienstverlening en kunnen bovendien deelnemen aan evenementen die door de SEMI Organisation worden georganiseerd, zoals workshops en beurzen.


Bij Bronkhorst, waar mass flow meters en regelaars voor gas en vloeistof worden gefabriceerd, wordt veel gerekend met physische data van gasvormige en vloeibare stoffen, bijv. de dichtheid, specifieke warmte, viscositeit, dampspanning. Voor dit doel werden computer-routines ontwikkeld, die physische eigenschappen konden genereren op basis van theoretische berekeningsmethodes. De verzameling van rekenroutines heet FLUIDAT®. Deze routines zijn door Bronkhorst gratis beschikbaar gesteld voor haar klanten op de interactieve internet site FLUIDAT on the Net.

Het Achterhoeks Centrum voor Technologie (ACT) ondersteunt de Achterhoekse maakindustrie bij alle soorten vragen op technologisch en bedrijfskundig gebied. Het ACT maakt daarbij gebruik van de in Oost Nederland aanwezige kennis en brengt door haar werkwijze vraag en aanbod met elkaar in contact. Het ACT is van en voor ondernemers. ACT is mogelijk gemaakt door bijdragen van de provincie Gelderland en Europese Unie.

FHI is een collectief van technologie-georienteerde bedrijven, die in Nederland actief zijn op het gebied van industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-)overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven. FHI organiseert verschillende conferenties en tentoonstellingen zoals Het Instrument en de FlowShow.

  Waterstof wordt vaak genoemd als een kansrijke energiedrager voor de toekomst. De brandstofcellen vormt de conversietechnologie om met waterstof op efficiënte en schone wijze elektriciteit te genereren. De Nederlandse Waterstof & Brandstofcel Associatie heeft als doel het toepassen van waterstof- en brandstofceltechnologie in Nederland in de breedste zin te bevorderen, ter verduurzaming van de samenleving.
  Uitgebreide zoekpagina op het gebied van laboratoria in al zijn facetten.