Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
September 2017

|title|,

Als Sales Manager van
Bronkhorst Nederland is het mij een genoegen u deze derde nieuwsbrief van 2017 toe te sturen.

Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over de ontwikkelingen bij Bronkhorst, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen. Regelmatig terugkerende onderwerpen zijn informatie over producten, nieuwe ontwikkelingen, tips & tricks en applicaties.

Ger Jan Dorland

Webinar Katalyse

Webinar Katalyse


Een nieuwe manier om met onze producten en applicaties kennis te maken is via een webinar.
Op 26 en 28 september wordt het eerste webinar gegeven waarin u kunt zien hoe onze producten in de katalyse industrie worden toegepast. Tijdens het webinar wordt u geïnformeerd door specialisten uit de praktijk, en hoewel dit webinar in eerste instantie gericht is op de katalyse-markt, zal het ook voor andere gebruikers zeer informatief zijn. U kunt zich hier inschrijven.

ES-FLOW™

ES-FLOW™

ES-FLOW™ *Nieuw*


De ES-FLOW™ is de eerste ultrasoon vloeistofmeter van Bronkhorst, die bovendien ook nog eens de kleinste vloeistofmeter ter wereld is; weliswaar niet qua afmetingen, maar wel gelet op het flowbereik.
De ES-FLOW™ is een volumetrische flowmeter/controller voor vloeistoffen met een lage flow. Het instrument werkt met een innovatief meetprincipe met ultrasound in een rechte buis met een zeer kleine diameter. Onafhankelijk van de dichtheid, temperatuur en viscositeit kan een grote range van vloeistoffen worden gemeten. De flow range van de ES-FLOW™  is 4…1500 ml/min.
Bij wisselende proces-condities, en het gebruik van verschillende vloeistoffen, is door de vloeistof-onafhankelijke technologie herkalibratie niet nodig. Ook niet geleidende vloeistoffen zoals demi-water kunnen goed worden gemeten.
Door de combinatie van de rechte sensorbuis zonder dood volume, zelf-reinigbaarheid, orbitale TIG-lassen en hygiënische verbindingen kan deze flowmeter worden toegepast in hygiënische applicaties. De delen die in aanraking komen met de vloeistof zijn uit roestvaststaal, met uitzondering van de afdichtingen voor de Triclamp of flens-verbinding. De behuizing is IP67 zodat de ES-FLOW™ ook in een sterk vervuilde en vochtige omgeving goed ingezet kan worden. Voor standaard toepassingen kan het instrument van knelkoppelingen worden voorzien.

Door middel van de gebruikersvriendelijke userinterface is de bediening en uitlezing van de ES-FLOW eenvoudig. Het capacitieve touchscreen werkt snel en nauwkeurig. Indien het niet wenselijk is dat eindgebruikers het display gebruiken, kunnen de toetsen geblokkeerd worden.

Flow control
De ES-FLOW™ kan worden aangesloten op een doseerpomp of regelventiel voor een closed loop control systeem. De elektronische regelfunctie is een standaard functionaliteit van de meter.
Als u meer informatie wenst over de ES-FLOW™ of een live-demonstratie, stuur dan uw e-mail of bel naar ons verkoopkantoor.


Beurzen

Beurzen

Save the date - 4 & 5 oktober 2017


In Rotterdam wordt op 4 en 5 oktober in Ahoy de beurs Pumps & Valves gehouden. Bronkhorst Nederland zal hier onder andere live-demonstraties met de ES-Flow verzorgen.
Op Pumps & Valves komen professionals samen voor een update over de nieuwste oplossingen en innovaties op het gebied van vloeistoffen die in de industrie worden toegepast. Deze beurs wordt in combinatie met Solids gehouden en is daardoor het grootste event op het gebied van vloeistof en droge stoffen in Nederland.

U kunt zich hier nog aanmelden voor een gratis toegangskaart.

Andere beurzen waar we binnenkort te zien zijn:
Wetsus congres: 9 en 10 oktober te Leeuwarden
Precisiebeurs: 15 en 16 november te Veldhoven
MicroNano; 12 en 13 december te Amsterdam

Blog

Blog

Onlangs hebben we onze eerste blog op het internet gepresenteerd.
In deze eerste blog wordt een duidelijke en praktische uitleg over de werking van het Coriolis meetprincipe gegeven.

Applicaties

Applicaties

Op onze website is een overzicht gemaakt met de verschillende markten en applicaties waarin de Bronkhorst producten worden toegepast. Wellicht herkent u uw bedrijf of toepassing. Gebruik de link om meer te zien en laat u inspireren. Ook uw meet- en/of regeltechnische vraagstuk voor low-flow kan door Bronkhorst worden opgelost. De grote diversiteit aan markten en toepassingen is zeer verrassend.