Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
Mei 2017

|title|,

Als Sales Manager van Bronkhorst Nederland is het mij een genoegen u deze tweede nieuwsbrief van 2017 toe te sturen.

Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over de ontwikkelingen bij Bronkhorst, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen. Regelmatig terugkerende onderwerpen zijn informatie over producten, nieuwe ontwikkelingen, tips & tricks en applicaties.

Ger Jan Dorland

Field Service Engineer

Field Service Engineer

Om u op locatie nog beter van dienst te kunnen zijn biedt Bronkhorst Nederland u nu Field Service ondersteuning aan.

In eerste lijn worden veel van uw technische vragen beantwoord door één van onze binnendienst-medewerkers of door één van de vijf regiomanagers.

Zij zijn allen technisch geschoold en hebben veel ervaring met de instrumenten en de verschillende toepassingen. Met deze eerstelijns-support heeft u in elk geval de zekerheid van goede telefonische ondersteuning.

Omdat we hebben geconstateerd dat er bij onze relaties een toenemende behoefte is ontstaan aan on-site support heeft Bas Schinkel vanuit de binnendienst de overstap gemaakt naar de functie van Field Service Engineer. In deze voor Bronkhorst Nederland nieuwe functie, heeft Bas op het hoofdkantoor en productielocatie in Ruurlo aanvullende trainingen gevolgd om bepaalde service-werkzaamheden te mogen verrichten.

Denk hierbij onder andere aan eenvoudige reparaties zoals het vervangen van het binnenwerk van de klep van een mass flow controller, het on-site kalibreren van Bronkhorst thermische mass flow instrumenten, het vervangen van fieldbus interface boards, het finetunen van de regelingen, etc. Ook kan hij u door zijn jarenlange ervaring in de binnendienst ondersteunen bij het zoeken naar de oorzaak van regelproblemen of onverwacht gedrag van de Bronkhorst instrumentatie.

De fieldservice ondersteuning wordt in principe alleen tijdens kantooruren en op afspraak uitgevoerd. Mocht u buiten de reguliere uren met spoed technische ondersteuning nodig hebben, dan kunt u altijd bellen met de 24h supportlijn van Bronkhorst. Op verzoek is het ook mogelijk om op alternatieve tijden service op locatie te plannen

Wilt u on-site technische ondersteuning dan kunt u een afspraak maken met Bas Schinkel via ons algemene telefoonnummer 0318 551280.

Instrumentatie en Analyse Dagen 2017

Instrumentatie en Analyse Dagen 2017

Op 20 en 21 juni vinden de Instrumentatie & Analyse Dagen plaats in De Kuip Rotterdam, waarin sterke kennisoverdracht geboden wordt op het gebied van instrumentatie en analyse-apparatuur.

Bronkhorst geeft op de Instrumentatie & Analyse Dagen onder andere een presentatie over haar Coriolis massaflow-meters. Daarin zal duidelijk worden hoe het Coriolis meetprincipe met zeer hoge precisie in batchprocessen toegepast wordt, door middel van een combinatie met een pomp, die direct vanuit het instrument wordt aangestuurd. Met de modernste technieken is het zelfs mogelijk om vanaf 0,05 gram per uur te doseren.
Bronkhorst maakt tevens van de mogelijkheid gebruik om haar nieuwste instrument te presenteren: de ES-FLOW. Deze flowmeter maakt gebruik van een innovatieve variant op het ultrasone meetprincipe, waarmee geringe hoeveelheden vloeistof nauwkeurig kunnen worden gemeten (van 4…1500 ml/min). Het instrument is voorzien van een display met lokale bediening en is bovendien geschikt voor sanitaire toepassingen.
De onlangs geïntroduceerde EL-FLOW Prestige gasflow meter/controller die werkt volgens het thermische meetprincipe, completeert de drie doorstromings-meetprincipes waarmee Bronkhorst werkt. En omdat nagenoeg alle instrumenten kunnen worden voorzien van een digitale communicatiemodule, is er vrijwel altijd een oplossing voor uiteenlopende en complexe vraagstukken. Kortom, een grote stap richting Industrie 4.0.

Via de onderstaande link kunt u zich gratis inschrijven voor een bezoek aan deze dagen:

Registreren I&A dagen >>

Lees verder

Producttraining 2017

Producttraining 2017

Ook in 2017 zijn er weer Bronkhorst trainingen voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor een van de trainingen.
Aan deelname van (minimaal) 2 of meer beschikbare modules zijn geen kosten verbonden.

De komende periodes staan voor 2017 gepland:
. Maandag  9 - Vrijdag 13 oktober (week 41)
. Maandag 20 - Vrijdag 24 november (week 47)

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat . U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare modules.