Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
februari 2017

Geachte heer Van 't Wel,

Als nieuwe Sales Manager van Bronkhorst Nederland is het mij een genoegen u deze eerste nieuwsbrief van 2017 toe te sturen. Sinds mijn aanstelling per 1 november jl. werk ik met veel plezier samen met het enthousiaste en ervaren team vanuit Veenendaal om het succes van Bronkhorst verder uit te kunnen bouwen. Met een aantal van u heb ik al nader kennis mogen maken en ik zal zeker van de gelegenheid gebruik maken om regelmatig bij onze klanten op bezoek te gaan om de vertaalslag van uw wensen om te zetten naar een oplossing met Bronkhorst producten. Wellicht zien of spreken we elkaar snel.

Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over de ontwikkelingen bij Bronkhorst, zodat u daar uw voordeel mee kunt doen. Regelmatig terugkerende onderwerpen zijn informatie over producten, nieuwe ontwikkelingen, tips & tricks en applicaties.

Ger Jan Dorland

Nieuwe sales engineer

Nieuwe sales engineer

Tevens is op 1 november Ronald Gerritsen als Sales Engineer gestart. In deze functie zal hij vanuit de binnendienst uw technische vragen beantwoorden, offertes maken en u adviseren over de producten. Met de uitbreiding van de organisatie verwachten wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

EL-FLOW Prestige

EL-FLOW Prestige

U kunt nu nog profiteren van de actie met de EL-FLOW Prestige. Gedurende de actieperiode, die nog loopt tot 1 maart 2017, ontvangt u bij aanschaf van een EL-FLOW Prestige gratis een BRIGHT uitlees-/ regelmodule en een voeding.


Lees verder

Succesvolle deelname Micro-Nano

Succesvolle deelname Micro-Nano

In de prachtige Beurs van Berlage te Amsterdam werd op 13 en 14 december de conferentie Micro Nano gehouden.
Micro Nano is een jaarlijks terugkerende internationale conferentie waarin het bedrijfsleven, de wetenschap en gebruikers van micro-systemen en nanotechnologie samenkomen om informatie uit te wisselen en kennis van nieuwe technologieën en ontwikkelingen op te doen. Bronkhorst was één van de exposanten en op de stand werden veel interessante gesprekken gevoerd, en werden nieuwe producten als de onlangs geïntroduceerde EL-FLOW Prestige getoond.

Producttraining 2017

Producttraining 2017

Ook in 2017 zijn er weer Bronkhorst trainingen voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor een van de trainingen.
Aan deelname van (minimaal) 2 of meer beschikbare modules zijn geen kosten verbonden.

De komende periodes staan voor 2017 gepland:
· Maandag 20 - Vrijdag 24 maart (week 12)
· Maandag 12 - Vrijdag 16 juni (week 24)
. Maandag  9 - Vrijdag 13 oktober (week 41)
. Maandag 20 - Vrijdag 24 november (week 47)

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat . U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare modules.