Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
2 - 2015 - www.bronkhorst.nl
   
Beurskalender
Service & support
Brochures/leaflets
Distributeurenlijst

|title|,

Hierbij ontvangt u de tweede editie van onze digitale nieuwsbrief van 2015.

Verkoopteam Bronkhorst Nederland B.V.

 

Bronkhorst Ultra Low Coriolis Mass Flow Controller (ML120)

Bronkhorst Ultra Low Coriolis Mass Flow Controller (ML120)

Bronkhorst Ultra Low Coriolis Mass Flow Controller (ML120)

Bronkhorst lanceert de absolute wereldkampioen lage flow coriolis mass flow meter/regelaar. De jongste telg uit de mini CORI-FLOW serie is geschikt voor flows van 0.050 g/uur tot 200 g/uur. De turn-down ratio komt daarmee op een onnavolgbare 1:4000. De nauwkeurigheid van de gehele CORI-FLOW serie 0,2% reading bij gebruik op vloeistof en 0,5% reading bij gebruik op gas. De nul-stabiliteit is slechts 10 mg/uur!
De constructie van de sensor gecombineerd met een speciaal voor deze serie ontwikkeld regelventiel resulteert in uiterst klein intern volume. Het regelventiel beschikt over een metal plunjer waarmee het geschikt is voor nagenoeg alle media. Met een t98% < 200 ms is de responsetijd van de sensor zeer kort te noemen.

Naast directe flowmeting beschikt iedere Bronkhorst Coriolis mass flow controller over uitgebreide batchcontrole mogelijkheden. De software waarmee dit gerealiseerd kan worden wordt standaard gratis meegeleverd. De batchgrootte die met deze Coriolis controller kan worden gerealiseerd grenst aan het ondenkbare. Bij doseertijden van 1 seconde zijn batches van enkele milligrammen met hoge reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid uit te voeren.

Een andere noviteit van het instrument is dat het naast de standaard analoge signalen en busprotocollen waaronder DeviceNetTM, PROFIBUS, Modbus, FLOW-BUS ook leverbaar met EtherCAT® communicatie.

In de brochure vindt u alle voor uw relevante specificaties. Download hem en neem gerust contact met ons op voor een demonstratie of een proeflevering!

Flow & Analyse Event

Flow & Analyse Event

Op 10 en 11 juni 2015 vindt het Flow & Analyse event plaats in De Kuip Rotterdam. De presentaties hebben een focus op de optimalisatie, effectiviteit en efficiency van de processen in uw industrie, door de juiste inzet van instrumentatie en automatisering.  

De kansen en voordelen voor de industrie (olie, gas, chemie, farmacie, voedingsmiddelen, water en andere toepassingsgebieden) komen nadrukkelijk aan de orde.

Plenaire sprekers van Johma, Sabic en Heineken bieden sterke inhoud vanuit het perspectief van een eindgebruiker. Daarnaast wordt een sterk parallel programma aangeboden met een nadruk op de toepassing van flowmeters en analyse apparatuur in de industrie.

Op beide dagen wordt hetzelfde programma aangeboden. Alleen de onderwerpen van de plenaire lezingen zijn verschillend. Op 10 juni ligt de focus op flow meters en op 11 juni op analyse apparatuur.
 
U kunt zich ook aanmelden voor een tour door De Kuip aan het einde van de dag. Op de twee dagen van het event wordt veel toegevoegde waarde geboden, om uw dagelijkse operatie te verbeteren. Daardoor levert een bezoek aan Flow & Analyse event u concrete voordelen.

Schrijf u ook in voor de lezing van Peter Derkzen van Bronkhorst over Ultra low mass flow handling.

Klik hier voor onze relatiekaart en toegang tot deze beurs.

Het Flow & Analyse event 2015 vindt plaats in De Kuip in Rotterdam. Voor wie graag het evenement wil bezoeken, een aantal praktische punten:
Datum: woensdag 10 en donderdag 11 juni 2015
Locatie: De Kuip Rotterdam (toegang is gratis)
website:  www.flowac.nl

Lees verder

GAS2015 Rotterdam

GAS2015 Rotterdam

Voor de achtste keer organiseren NEN- en ISO/TC 158 "Analyse van gassen" de International Gas analyse Symposium & Exhibition (GAS2015). Dit unieke gas & analyse evenement met betrekking tot kalibratiegassen, uitrusting en optimalisatie van industriële processen combineert wetenschap, normalisatie en praktische analytische technieken en trekt honderden experts uit meer dan dertig landen over de hele wereld. GAS2015 zal plaatsvinden in het World Trade Centrum Rotterdam van 10 t/m 12 juni 2015.


Download hier het programma
Hieronder vindt u het registratieformuliervoor deelname aan dit evenement.


Het symposium programma bestaat uit vele interessante lezingen met betrekking tot  'natural gas & biogas', metrologie, standaardisatie & certificering', 'analytische toepassingen', en 'gezondheid, veiligheid en het milieu'.

Bronkhorst Nederland ontmoet u graag op standnummer 14!

Producttrainingen 2015

Producttrainingen 2015

Ook in 2015 zijn er weer trainingen bij  Bronkhorst High-Tech voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor één van de trainingen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden (minimaal 2 modules).

Voor 2015 zijn de volgende weken gepland:
- 22 t/m 26 juni (week 26)
- 28 september t/m 2 oktober (week 40)
- 16 t/m 20 november (week 47)

U kunt zich hier aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.
Klik op de afbeelding voor een overzicht van de beschikbare training/modules.