Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
Februari 2014 - www.bronkhorst.nl
   
Beurskalender
Service & support
Brochures/leaflets
Distributeurenlijst

|title|,

Hierbij ontvangt u de 1ste editie van onze digitale nieuwsbrief van 2014.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen. We zijn zeer benieuwd naar uw mening, suggesties en/of opmerkingen.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam Bronkhorst Nederland B.V.

Bronkhorst zoekt accountmanager

Bronkhorst zoekt accountmanager

Uitbreiding team Bronkhorst Nederland B.V. 

Na een mooie groei in 2013 zijn er zowel bij ons hoofdkantoor in Ruurlo als bij ons verkoopkantoor in Veenendaal vacatures ontstaan. Voor onze verkoopvestiging zijn wij op zoek naar een extra accountmanager. Interesse? Klik dan hier voor de vacatures.

Lees verder

Demonstratie video CORI-FILL

Demonstratie video CORI-FILL

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij u een animatie getoond van een combinatie van een mini CORI-FLOWTM met directe pomp sturing. Via onderstaande link ziet u hoe dit er in de praktijk uitziet.

CORI-FILLTM video

Lees verder

Bronkhorst in Azië

Bronkhorst in Azië

Nieuwe dochterfirma in Zuid-Korea

Bronkhorst High-Tech BV (Ruurlo) is Europees marktleider op gebied van thermische mass flow meters en controllers voor toepassing in laboratorium, machinebouw en industrie. De onderneming ziet Azië als belangrijke groeimarkt en vestigde daarom de afgelopen jaren al eigen kantoren voor verkoop en service in Japan, Taiwan en China. Eind 2013 heeft Bronkhorst haar distributeur in Zuid-Korea overgenomen met de intentie om de klanten in dit land met een eigen verkoop- en servicekantoor nog beter van dienst te kunnen zijn. In februari 2014 opent Bronkhorst Korea Co. Ltd. de deuren van haar nieuwe kantoor in Seoul, dat volledig is toegerust met hoogwaardige kalibratie- en testapparatuur en tevens beschikt over een cleanroom. "Met deze nieuwe vestiging in Azië versterken wij onze positie als wereldspeler op het gebied van hoogwaardige flowmeting en -regeling", aldus algemeen directeur Ben Brussen. "Door goede commerciële en technische ondersteuning ter plaatse kunnen wij zowel lokale klanten als onze global accounts optimaal bedienen."

Lees verder

Producttrainingen 2014

Producttrainingen 2014

Ook in 2014 zijn er weer trainingen bij  Bronkhorst High-Tech voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor één van de trainingen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden (minimaal 2 modules).

De komende periodes staan voor 2014 gepland: 

  • 24 Maart t/m 28 Maart (Week 13)
  • 23 Juni t/m 27 Juni (Week 26)
  • 22 September t/m 26 September (Week 39)
  • 10 November t/m 14 November (Week 46)

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare modules.

Lees verder