Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
Juni 2014 - www.bronkhorst.nl
   
Beurskalender
Service & support
Brochures/leaflets
Distributeurenlijst

|title|,

Hierbij ontvangt u de 2e editie van onze digitale nieuwsbrief van 2014.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen. We zijn zeer benieuwd naar uw mening, suggesties en/of opmerkingen.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam Bronkhorst Nederland B.V.

Bronkhorst in NOS journaal

Bronkhorst in NOS journaal

Al vele jaren neemt Bronkhorst® deel aan de internationale beurs de Hannover Messe. Ieder jaar wordt door de organisatie van deze vakbeurs een zgn. partnerland gekozen. Tijdens de beurs wordt dan het accent gelegd op onderlinge samenwerking. De beurs werd gehouden van 7-11 april 2014 met Nederland als partnerland. In het kader hiervan ontving Bronkhorst een uitnodiging om mee te werken aan een item voor het NOS journaal welke op zondagavond 6 april tijdens het acht uur journaal werd uitgezonden.

Klik op afbeelding voor de betreffende uitzending.

Bronkhorst in RTL7 Succesfactor

Bronkhorst in RTL7 Succesfactor

Nederland is niet alleen een land van tulpen en dijken, maar vooral ook van High-Tech innovaties! In het tv programma RTL7 Succesfactor van 11 mei jl. is Bronkhorst High-Tech B.V. als winnaar uit de bus gekomen in de categorie High Tech branche bedrijven.

Klik op de afbeelding voor de betreffende uitzending.

RTL7 12 mei 2014

LabVIEW driver FLOW-BUS

LabVIEW driver FLOW-BUS

Bronkhorst nieuwe gecertificeerde LabVIEW plug en play driver

Op veler verzoek heeft Bronkhorst® een nieuwe driver ontwikkeld voor eenvoudige integratie van FLOW-BUS gebaseerde instrumenten in LabVIEW applicaties. De driver vereenvoudigt de communicatie met onze instrumenten en reduceert de tijd die nodig is voor de bouw van een systeem set-up aanzienlijk.
 
De driver is geschikt voor alle Bronkhorst instrumenten met een FLOW-BUS-interface (RS485 veldbus) en instrumenten met een seriële RS232-verbinding zoals de meters & regelaars voor gassen (EL-FLOW / IN-FLOW), voor drukken (EL-PRESS / IN-PRESS), vloeistoffen (LIQUI-FLOW / mini CORI-FLOW), maar ook de digitale power supply’s en read-out units (E-7000 / E-8000 serie).

De driver biedt de functionaliteit voor het eenvoudig lezen en schrijven van algemene basisparameters zoals: flow of druk meetwaarde, setpoint, alarm waarde, counter waarde, etcetera. Tevens is het dankzij de modulaire opbouw mogelijk de driver eenvoudig uit te breiden met instrument specifieke parameters zoals, andere gas kalibratiecurves, temperatuur, dichtheid, druk, batch doseerhoeveelheid, PID controller settings, enz, enz. 
 
De driver is gecertificeerd door National Instruments en voldoet aan de gestelde normen voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast ondersteunen de drivers toekomstige versies van LabVIEW en bieden ze de gebruikers de mogelijkheid van het toevoegen van extra functionaliteiten.

Klik op de afbeelding om de driver te downloaden.

Producttrainingen 2014

Producttrainingen 2014

Ook in 2014 zijn er weer trainingen bij  Bronkhorst High-Tech voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor één van de trainingen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden (minimaal 2 modules).

Klik op de afbeelding voor een greep uit eerdere reacties.

De komende periodes staan voor 2014 gepland:

- 23 juni t/m 27 juni (week 26)

- 22 september t/m 26 september (week 39)

- 10 november t/m 14 november (week 46)

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat . U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.
Klik op de afbeelding voor een overzicht van de beschikbare training/modules.