Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
Als u geen nieuwsberichten meer wilt ontvangen klik dan hier.

 

Nieuwsbrief
September 2014 - www.bronkhorst.nl
   
Beurskalender
Service & support
Brochures/leaflets
Distributeurenlijst

|title|,

Hierbij ontvangt u de 3e editie van onze digitale nieuwsbrief van 2014 gewijd aan de WOTS.

Wij zien u heel graag op onze stand 11B043 en wensen u veel plezier bij het lezen.

Met vriendelijke groet,

Verkoopteam Bronkhorst Nederland B.V.

WOTS 2014

WOTS 2014

Als exposant van World of Technology & Science nodigen wij u van harte uit voor een gratis beursbezoek. World of Technology & Science vindt plaats van dinsdag 30 september tot en met vrijdag 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht.

De beurzen HET Instrument en Industrial Automation & Drives zijn opgegaan in deze nieuwe titel waardoor de grootste industriële beurs van de Benelux is ontstaan.

Ruim 400 bedrijven presenteren vier dagen lang hun innovaties, kennis en kunde in de technologie. Daarnaast biedt World of Technology & Science een grote diversiteit aan interactieve beursprojecten en een sterk conferentieprogramma.
 
De beurs bestaat uit vier werelden:
- World of Automation
- World of Laboratory
- World of Motion & Drives
- World of Electronics

Door u aan te melden voor een bezoek heeft u naast GRATIS toegang tot de vier werelden ook de mogelijkheid om de beurzen Industrial Processing, Macropak en de Industrial European Dairy Show te bezoeken. Deze beurzen vinden tegelijkertijd plaats in de Jaarbeurs.
 
Klik op de onderstaande banner om naar de registratie pagina te gaan.

Na de registratie ontvangt u per e-mail uw registratiebewijs met barcode. Uw toegangsbewijs met barcode wisselt u bij de entree van World of Technology & Science 2014 eenvoudig om voor uw persoonlijke toegangsbadge.

Wij ontmoeten u graag op onze stand 11B043.

Lees verder

Uitbreiding Bronkhorst team

Uitbreiding Bronkhorst team

Tijdens de WOTS dagen zullen onze 2 nieuwe collega's, Remco van Nierop en Jon de Leeuw, nagenoeg alle dagen aanwezig zijn. Beiden zijn per 1 september ons team komen versterken.

Remco van Nierop is onze nieuwe manager voor de regio Zuid-Oost Nederland en Jon de Leeuw is aangenomen als accountmanager. Bronkhorst is blij met deze uitbreiding en hoopt hiermee haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zie ook onze Facebook link.

Remco van Nierop        Jon de Leeuw

          Remco van Nierop                          Jon de Leeuw

Lees verder

Producttrainingen 2014

Producttrainingen 2014

Ook in 2014 zijn er weer trainingen bij Bronkhorst High-Tech voor zowel medewerkers als klanten. Bronkhorst hecht veel waarde aan het versterken van de kennis bij haar eigen medewerkers alsmede de vele eindgebruikers. Wilt u meer weten over onze producten? Vraag hier de specifieke informatie aan en schrijf u in voor één van de trainingen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden (minimaal 2 modules).

In 2014 staat nog 1 trainingsweek gepland:

- 10 november t/m 14 november (week 46)

U kunt zich aanmelden voor deze trainingen via ons secretariaat. U ontvangt dan een bevestigingsmail met verdere informatie.
Klik op de afbeelding voor een overzicht van de beschikbare training/modules.

Lees verder